Gruppereiser

Er dere mange som skal på ferie, så kan det best betale seg å velge gruppereiser. Det kan her bli innhentet en god rabatt og man får ofte gode tilbud som man ikke kan si nei til.

Benytt dere av gruppereiser og opplev fordelen ved å reise sammen mange.

Det kan foregå slik at man ringer inn til et reiseselskap og opplyser hvor mange personer man er, samt ens reisemål og hvor lenge man skal være det. Selskapet regner så lite på det og kommer som regel fram til en helt fornuftig pris som begge partner kan godkjenne.

Dem som mest benytter seg av gruppereiser er skoler. Det vil nærere si til studieturer samt drive for folkeskoleelever. Her kan man virkelig føle at man sparer penger når man reiser så mange personer samlet.

Disse reiser kan også saktens betale seg hvis man er medlem av en klubb eller en forening som skal av sted. Det kan f.eks. være en dykkerklubb som skal ut og oppleve noe, eller en jaktklubb, som skal til et annet land for å prøve lykken.

En annen faktor som spiller inn er om man reiser i høysesongen eller utenfor høysesongen. Hvis man er litt i tvil om hvor man skal hen på ferie, så kan man saktens ringe til et byrå og få et uforpliktende tilbud, så har man litt å se på. Det er også en god ide å kontakte flere enn et selskap, da prisen godt kan svinge en hel del.

Mange som tar på gruppereiser oppnår et helt annet samhold mens de er på ferie/studietur. Det er særlig veldig sunt for f.eks. skoler hvor de unge skal bli rystet godt sammen og ha et godt samhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.