Flyskrekk

Mange mennesker lider i større eller mindre grad av flyskrekk. Dette er en fobi som mange andre, det er stor forskjell på det man er redd for.

Årsakene er svært individuelle, og kan derfor ikke bli behandlet overordnet, men derfor kan man saktens slippe av med frykten sin. Lider man av flyskrekk, er man som ordet lyder, redd for å fly.

Det er likevel hjelp og råd å hente. Man kan gå til hypnotisør, psykolog eller ta et hjelpeprogram. Da det er mange som lider av flyskrekk er hjelpeprogram ved å bli mer og mer populære. Det foregår ved at man sammen med en erfaren og spesialutdannet pilot langsomt får bygget opp flygleden sin ved å få prøvd grensene sine litt for litt inntil man til sist kan se at det er ufarlig å fly. På denne måten kan piloten hjelpe deg gjennom det så dere sammen finner ut av å få kurert dine personlige årsaker til denne frykten.

Da ens frykt er personlig er kurset også. Derfor er det ikke et kurs som så mange andre hvor man sitter en liten gruppe og følger med. Det er et personlig møte hvor det bare er deg og piloten som er tilstede så han kan fokusere like nettopp på behovene dine. På den måten kan han hele tiden gjøre det som skal til for å hjelpe av deg med frykten din.

1 comment for “Flyskrekk

Comments are closed.