Flyselskap

Når du skal på ferie, så er det mange flyselskap som kjemper om å sende av sted deg billigst mulig og best mulig. Det er derfor viktig at du bruker noe tid på å undersøke markedet, og finne det som er best for deg.

Det er i dag mange flyselskap på markedet. Noen konkurrerer på den beste servicen, andre på den beste servicen til den billigste prisen, og endelig er det noen som utelukkende konkurrerer på prisen alene.

Pga.. den harde konkurransen på markedet, er prisene langt nede. Det betyr at du kan komme av sted og nyte sol, strand og storbyer for nesten ingen penger. Men du skal se deg godt for, når du skal velge hvem du skal fly med.

Hvis du er typen som primært tenker på stedet, og ikke går opp i hvordan flyet er, eller hvordan servicen her er, så kan du med fordel velge de flyselskapene, som bare konkurrere på prisen. Her er det ofte mindre beinplass, og ting som f.eks. mat på flyet er spart vekk. Likeledes kan du heller ikke få gratis drikkevarer, men derimot bare kjøpe dem. Det er typisk også bare det antallet personellene om bord som det skal være av sikkerhetsmessige grunner. Det betyr at oppvartningen underveis, er på et absolutt minimum.

Er du mer typen som foretrekker at hele ferien, inkl. flyveturen, skal være god, så kan du enten velge de flyselskap det går svært opp i service, eller dem som forsøker å lage servicen så god som mulig til pengene. Her er ofte gratis mat og drikker, og det kommer service når du trykker på en knapp.

Uansett hva du velger, så se deg godt for, så du ikke risikere å velge et, som kan ødelegge ferien.