Flybilletter til USA

Finn billige flybilletter til USA her. Uansett om du skal fly fra Danmark til USA eller fra en stat i Amerika til en annen, så kan du finne de billigste billettene her.

Sammenlignet med de fleste reisemålene i Europa, er det fortsatt litt dyrere å fly fra Danmark til “Guds land”. Dette henger naturligvis sammen med den lengre avstanden, men det har også betydning at lavprisselskapene i skrivende stund, enda ikke har etablert seg for alvor på de oversjøiske rutene.
Men selv om flybilletter til New York og andre steder i USA er noe dyrere enn f.eks. flybilletter til London, så står prisen fullt ut mål med de mange opplevelsene som venter i Amerikas forente stater. Landet byr på alt fra storbyferie i New York til luksuriøs badeferie i Miami, og de politisk interesserte kan besøke, ikke bare Amerikas, men kanskje til og med Verdens politiske sentrum i Washington. Få gode tips til din reise til USA.

Flyreiser fra Danmark til USA

Nettopp New York, Miami og Washington er blant de mest vanlige reisemålene for flyreiser fra Danmark til USA. Når man skal fly fra Danmark til USA, er det normalt at man skal mellomlande underveis. Avhengig av hvilket flyselskap du velger, kan mellomlandingen skje i f.eks. London, Paris, Amsterdam eller til og med på Island. Hvis man flyr fra København kl. 16 og mellomlander, vil man typisk kunne være i New York kl. 20: 45 lokal tid. Det er likevel også ruter uten mellomlandinger, som naturligvis er raskere, men de er ofte dyrere.

Flybilletter internt i Amerika

Hvis du skal reise rundt i USA, vil du med fordel kunne gjøre bruk av flybilletter internt i Amerika. Landet er nemlig så stort at andre transportmuligheter (f.eks. buss, bil eller tog) tar en del tid. Forhør deg hos de amerikanske flyselskapene (f.eks. Delta og Continental Airlines) om priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.