Flybillett til Paris

Det er så mye å se i Frankrike at det helt klart kan bli anbefalt å kjøpe en flybillett til Paris. Å reise på denne måten i forhold til kør-selv ferie og togreiser, gjør at du sparer en masse tid.

Det er lett å komme til Frankrike. Du kan gå på internett og finne en flybillett til Paris, og booke den direkte online. Er du til kunst, kultur og store monumenter så er dette byenes by. Det franske kjøkkenet er berømt for maten sin, og du går ikke gal i byen ved å bestille en god vin.

Bestill flybilletter hos Air France

Noe du er nød til å oppleve, i denne store byen, er Eiffeltårnet. Eiffeltårnet ble bygget på en stor utstilling i 1889. Da det var ferdig, var det med sine 321 M-er verdens høyeste konstruksjon. En annen ting som er fantastisk, er Triumfbuen. Det er mulig å komme fra Champs-Elysées via en tunnel over til Triumfbuen. Denne plass er den mest traffikert plass i hele byen, da det her er DET 12 alleer som støter sammen.

Så er det selvfølgelig også et svært berømt bilde du kan velge å ta inn og se. På det store museet Louvre vil du kunne oppleve Mona Lisa malt av Leonardo da Vincis. Og for barn og barnslige sjeler, er det det store Disney-landet, som til hver en tid vil kunne underholde deg i en hel dag.

Det er mange reisebyrå som kan selge deg en flybillett til Paris, så du kan med garanti finne et godt tilbud.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.