Flybillett til Australia

Med en flybillett til Australia, kan du komme til å oppleve verdens 6. største land. Det er mange ting å se som f.eks. store nasjonalparker, og en helt spesiell natur, som ikke kan sees andre steder i verden.

Landet strekker seg over 7.741.220 Km2er. På dette arealet bor det 19,1 million mennesker. Ett av Australias store kjennetegn, er det store operahuset i Sydney. Her har du mulighet for å se teater, klassisk musikk, ballet, filmer og opera. Du kan også sitte ved en av de utendørs kafeene, og nyte et glass vin.

Liker du vann, og muligens dykking, så har landet et flott og stort korallrev ute ved kysten. Utover korallrevet vil du kunne oppleve flott fisker, og noen steder haier. Liker du litt sport som fiskeri, så er det gode fangst muligheter. Du kan kjøpe en flybillett til Australia med ønske om ett bestemt reisemål, som gjør at du er tett på fiskestedene.

Det er en enorme nasjonal park, som er et besøk verdt, nemlig Kakadu National Park. Parken dekker et areal på 19.000 kvadrat kilometer. Det er over 10.000 forskjellige dyr i denne parken, så et besøk det blir ikke glemt.

The rocks er plassert på havnen i Sydney, og er stedet hvor de første europeerne slo ned seg. Et stort tilbud av restauranter, og spesiellbutikker utgjør området. Området er bygget opp av elegante gater, og sjarmerende bygninger. Dette er et sted det summer av historie og kultur.

Husk det kan være en fordel å booke flybilletten din til Australia i god tid, og at noen vaksinasjoner kan være nødvendige hvis du skal til spesielle områder.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.