Fly

Det finnes mange forskjellige fly, som du kan komme ut og fly med, når du skal på ferie. Avhengig av hvem du flyr med, og hvor langt du skal, er det forskjellig noe som typer du skal fly med.

Det finnes utrolig mange forskjellige fly, som kan transportere deg sikkert og godt frem til reisemålet ditt.

De fleste har hørt om luksusflyet Concorden, som har fløyet den litt rikere delen av verdens befolkning, rundt omkring i hele verden. Denne flytype blir benyttet likevel ikke mer, da det ikke var kunder nok til å betale de høye prisene. Kjennetegnet ved concorden var den utrolige farten, som var ca. 3 ganger raskere enn normale rutefly.

En av de mer normale flytypene er Boing fly. Her er det spesielt modellene 737 og 747 som er populære. 747eren kan bli kjent på at den har en “knoll” oppe foran hvor førsteklasse passasjerene sitter. Boing 747 er ett av de største passasjerflyene som finnes, og dette flyet flyr da også bare lange turer, som f.eks. til USA og Thailand.

Det største passasjerflyet er nok Airbus 380 som kan ha over 500 passasjerer, og fly 15000 KM uten mellomlandinger. Dette vil også bare bli brukt på lange turer, som f.eks. til USA, Australia og Thailand.

Men det vil komme mange fly fremover, både raske, store, små og spesielle. Alle disse samt de eksisterende, vil sikre at du kan bli fraktet trygt og behagelig frem til reisemålet din.

Fly
Var en reise til Tenerife noe for deg, så gå inn på nettet og finn et reiseselskap som flyr ned der. Tenerife har utrolig mange ting å by på, både kulturelt, og for de glade feriegjestene, som elsker sol og strand.

Tenerife blir ett mer og mer populært reisemål hvert år. Dette er fullt forståelig da det bugner med turist severdigheter. Ta f.eks. Loro parque i byen Puerto de la cruz som hovedsakelig er en papegøye park, med ikke mindre enn 300 forskjellige arter og ca. i alt 2000 stk. Dessuten lager Loro parque noen mildt sagt fantastiske delfin show. Her vil man dessuten ha sjanse for en ganske unik mulighet, nemlig å svømme med 3 delfiner. Dette koster likevel litt, men vil antagelig være det hele verdi. Loro parque utrolige flott strender har noe hel spesiell sand, da det er svart. Det kan muligens sees, hvis du fly borte over dem på rundflyvning. Dette skyldes at strendene ligger tett oppad vulkanen Teide, som er en utrolig flott turist attraksjon, som virkelig er en ting som bare skal bli opplevd. Man vil kunne komme svært tett på, da det kjører en fjellheis opp og ned av den. Man kommer borte til Teide med buss, som blir arrangert flere ganger om dagen, av de lokale buss-selskapene/turistbyrå.

Hvis noe av ovenstående har vekket interessen din, så grip telefon, og få bestilt noen billetter. Så varer det ikke så lenge før du flyr av sted mot det deilige ferieparadiset.