Fly til Berlin

Prisene på fly til Berlin er blitt særdeles fordelaktige, og derfor er det opplagt å ta en rask snartur til Berlin og oppleve denne spennende byen som er fylt med severdigheter og nye opplevelser.

Med fly til Berlin

Fly til Berlin er i de i fjorene blitt billigere. Prisene ligger fra 300-600 kroner tur/retur. Det er mange lavprisselskap, som er startet flyvninger fra Danmark til Berlin. Det kan noen ganger være vanskelig å få fatt i de billigste billettene, for de er solgt etter først til mølle prinsippet. Det kan bli anbefalt å sjekke prisen hos alle flyselskapene og bestille en billett i god tid. Er man heldig, kan man finne en restplass og derved få billetten svært billig. Fly til Berlin fra Kastrup er ofte noe billigere enn fly fra Billund. I Berlin er det tre store flyplasser. Tempelhof, som ligger litt sør for sentrum, Tegel flyplassen nordvest for sentrum, og Schönefeld flyplass, som ligger cirka 20 KM sørøst for sentrum. Tempelhof er hovedsakelig brukt til innenriksfly og private fly, mens Tegel flyplass er den mest traffikerde, og her lander Lufthansa, Cimber Air, Air France, Sterling og mange flere. Noen lavprisselskap, for eksempel EasyJet, flyr til Schönefeld flyplass, men ulempen er at den ligger noe lengre fra byen enn de andre flyplassene, og derfor vil det ta lengre tid å nå til hotellet. Å ta taxi hele Vejen fra Schönefeld til Berlin vil være dyr, så det bli busser fra flyplassen til jernbanestasjonen, hvorfra man kan ta inn toget til byen tilbudt

Prøv å fly til Berlin

Berlin ligger i relativ kort kjøringavstand fra Danmark og derfor er det ikke så mange, som flyr dit, men det kan likevel varmt bli anbefalt da flyveturen bare tar 1 time og 10 minutter, og man kommer uthvilt til reisemålet. Drar man på en miniferie eller en forretningsreise til Berlin, er fly den raskeste og letteste måten å reise på. Som før skrevet lader de fleste flyene i Tegel flyplass, og den ligger bare cirka 8 KM sør for sentrum. Fra flyplassen kan man lett komme inn til byen med buss eller taxi, og det tar bare 15-30 minutter.