Fly til Afrika

Avhengig av hvor i verdensdelen du vil hen, så tar det med fly til Afrika mellem 5 og 8 timer. Det er ikke så mange som tilbyr reiser til denne delen av verden, så det gjelder om å søke, for å finne det billigste.

Velger du å dra til Tanzania, vil du kunne oppleve en del av de 30 millionene innbyggere, og 4 millioner dyr. Det er i denne delen av landet 430 forskjellige dyrearter. Mange av disse lever i de tropiske skogene.

Det er gode safari muligheter, og det ville dyrelivet vil du sikkert finne spennende. Meld på deg en safari og kjør en tur i en gammel jeep, og så ellers ut og se etter naturens mange dyr. Er du til fugler, så har landet en utrolig mengde papegøyer og dvergpapegøyer. Så alene hvis du bare ser på papegøyer, er det mye å beundre. Er du mer til litt større dyr, så vil guiden din sikkert kunne finne fram til “de 5”. De 5 store dyrene i verdensdelen er elefantene, løvene, bøflene, leopardene og neshornet. Husk å nå du tar med fly til Afrika er det noen steder det er mulig å bestille sammen safari med billettene. Du vil også kunne oppleve landets høyeste fjell, Mt. Kilimanjaro på 5895 meter og en utrolig spennende kultur.

Uansett om du tar av sted fra Kastrup eller Billund, så vil det være mulig å komme med fly til Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.