Finn din billige reise

Slik finner du din billige reise. Gå utenom reisebyråene og arranger din tur selv, så er det mange penger å spare. Vi har gjort det lett med denne guiden. Se hvordan du gjør.

Langt de fleste bestiller reisen sin gjennom et reiseselskap. Så er det hel arrangert og man skal sliksett bare selv pakke kofferten. Men hvis du virkelig vil finne den billige reisen, så skal du gå utenom reisebyråenes tilbud. Man kan saktens stykke sammen reisen selv. Det er intet problem å booke både flybilletter, hotellrom og evt. en leiebil over nettet.

Først skal du naturligvis finne ut av hvor den billige reisen skal gå hen. Kanskje har du allerede bestemt deg. Ellers kunne du jo passende velge ut fra hvilke reisemål det er billigst (her kan du jo ta priser på flybilletter, hotell og øvrig transport i betraktning).

Hotell til din billige reise kan du finne i søkemotoren vår, hvor du kan finne det billigste hotell. Du kan søke etter og se priser for tusenvis av hotell over hele verden, så det er gode muligheter for å finne et som passer til deg. Du kan se nærere på de enkelte hotellene, se bilder og booke rommen din direkte i søkemotoren vår.

Det angår flybilletter finnes det etter hvert atskillige lavprisselskap, så det skulle være gode sjanser for å finne billige billetter til en billig reise.

Andre fornødenheter så som bilutleie kan ofte også bli greid billigere på eget hånd enn når det går gjennom et reisebyrå. Alt i alt kan det være riktig mange penger å spare, men du skal naturligvis også tenke på at det så ikke er en guide du kan ringe til hvis du får problemer eller har spørsmål. Men hvis du kan unnvære dette, så er det bare med å prøve av det. Hell og lykke med å finne din billige reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.