Festivalsommeren 2022

Etter to år med pandemi, kan vi endelig juble for festivalsommeren 2022. Den har vært svært etterlengtet, og når den nå endelig står for døren kan det være greit å forberede seg best mulig. Vi  gir deg noen gode tips til hvordan du kan gjøre festivalopplevelsen mest mulig behagelig når du nå skal begi deg ut i festivallivet igjen.

Slik gjør du festivalopplevelsen behagelig

Norge byr på et fantastisk utvalg av festivaler, hvor du kan velge og vrake mellom ulike sjangre. Du får alt fra rock, til blues, pop og country. Det finnes rett og slett en festival for enhver smak. Men, selv om du er glad i musikk så er det ikke sikkert at du elsker festivallivet i seg selv. Det innebærer jo ofte camping, utedoer og kø. Så, hvordan kan du gjøre festivallivet både billig, enkelt og komfortabelt?

Spar penger ved å lage måltidene selv, kanskje du tar med deg en engangsgrill slik at du slipper å være avhengig av restauranter. Da kan det være gull å ha med seg et par campingstoler, og gjerne et hagebord hvor du kan nyte måltidene. Skal du være på en festival som går over flere dager, kan det også være lurt å sikre seg mot dårlig vær ved å ha med seg en paviljong. Da kan du til og med lage festival i egen hage, for du er alltid sikret mot dårlig vær. Paviljongen vil redde deg året rundt, og er fin å ha i bakhånd enten du skal på festival eller om du skal arrangere bryllup hjemme i hagen.

Populære festivaler i Skandinavia

WAY OUT WEST

Det er ikke bare Norge som byr på et fantastisk utvalg av festivaler, du finner de også i nabolandene våre, Sverige og Danmark. Dette er en ypperlig anledning til å kombinere en utenlandsferie med en musikkopplevelse av de sjeldne. Roskilde i Danmark gir deg 8 dager med kunst, musikk og camping. Way out west i Gøteborg består av variert populærmusikk fra sjangrene rock, elektronika og hip hop. Uansett hva du foretrekker, så vil du finne det.

Noen tips på veien, uavhengig av hvilken festival du reiser på, er å alltid ha med seg ørepropper. I tillegg kan vi anbefale deg å kle deg komfortabelt, og etter været. En regnponcho er en venn du vil sette pris på når himmelen åpner seg, og de gode joggeskoene vil du ikke klare deg uten. Med gnagsårplaster og solbriller i lommen, vil du være klar for festivalsommeren 2022.