ES TRENC BEACH – MALLORCA – naturist

(Siste info: Juni 2006)
ES Trenc Beach ligger på det sørlige Mallorca ca. 25 KM fra turistbyen Arenal. Det er en veldig lekker strand med fin sand og krystallklart vann. Det kan bli leid solstoler og parasoller og det finnes også et par bar/strandrestauranter. Denne strand er svært anbefalelsesverdig og temmelig besøkte da det er en av de enesde offisielle naturiststrendene på Mallorca! Velegnet til barnefamilier på grunn av det lave vannet.

Det er ikke helt likegyldig hvor på stranden man ender. Fra p-plassen kan man gå til venstre, her er det mange naturister, men bedre strand får man hvis man går til høyre. Det første stykket er riktignok tekstilstrand, men etter ca. 10 minutters gåtur kommer man til enda et sted med naturister (etter kafeen), her er mer fredelig og i øynene våre bedre strand.

ES Trenc har et fint sanddynelandskap hvor man kan søke i dekning hvis det er altfor mye vind. Selv om vannet for det meste er lekkert har vi vært ute for en del tang på stranden.

I bil kommer man lettest til stranden ved å kjøre til byen Campos og derfra se etter skiltet til Sa Rapita. På et tidspunkt når du skiltet med Es Trenc og så kjører man bare til man ikke når lengre. Det koster ca. 5 euro å parkere og det er en liten gåtur til den delen hvor naturistene holder til. Solstoel er temmelig dyr å leie, ca. 10 euro pr. dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.