El Medano – TENERIFE – naturist

El Médano er en liten ferieby på Tenerifes sørøstkyst hvor man finner et par av øyas beste muligheter for naturisme. Den største stranden heter Montana Roja og den er populær blant nakenbadere. Det er likevel også en del tekstilere, men november 2005 var ca. 75 % naturist. Stranden er lang med mørk lavasand. Her er bare begrensede forpleiningsmuligheter så husk å ta med dette hjemmefra. Solstoler kan bli leid, det koster ca. 30-35 kr.. Montana Roja ligger ca. 20 KM nord for den store feriebyen Playa de fille América.

I bil fra herfra kjører man nordpå og svinger av mot El Médano like etter frakjøringen til flyplassen. Ca. 1 KM før man når El Médano by svinges til høyre ad en smal vei og så fortsetter man bare inntil man kan se en masse andre biler 2-3 KM lengre framme. Det er naturister på begge sider av den store klippen, som regel flest på venstre side.

Montana Pelada ligger også ved El Médano, her er nesten 100 % naturist. Stranden ligger i en liten bukt. Man kan gå hit fra mange av byens ferieleiligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.