Dirty Dancing i Aldwych Theatre – London

Aldwych Theatre
Aldwych
London
WC2B 4DF

Den populære filmen Dirty Dancing om overgangen mellom barn og voksen er nå på vei til scenen i West End og tar publikum tilbake til 1963 …

…. da all kalte meg Baby, og jeg ikke kunne drømme om å bli irritert over det. Det var før president Kennedy ble skutt, før Beatles’ tok inn verden, den gang jeg ikke kunne vente med å bli fredsvakt, og jeg aldri trodde at jeg ville møte en mann, som kunne være så tiltalende som faret mitt. Det var den sommeren, vi dro til Kellermans

Opplev spenningen og romantikken fra filmhiten – livne på scenen. Forestillingen byr på hitsangene fra filmens hitalbum, inkl. “Time Of My Life”, “Hungry Eyes”, “Hey Baby” og “Do You Love Me”? Første dans. Første kjærlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.