Detur

Detur Norway AS ble etablert i Skandinavia på slutten av 90-tallet og er en del av Detur som er en av de største turoperatørene i Tyrkia.

Det å bli tildelt 3 A som er den høyeste rangering innenfor kredittanseelse klassifisert av D&B (Dun & Bradstreet) og i tillegg bli gitt Lindorff Topscore sertifikat som viser til et sunt og solid selskap, styrker Detur sin kredibilitet innen bransjen.

Detur har spesialisert seg på de populære destinasjonene Tyrkia og Tunisia, og selskapet operer med charterreiser til Tyrkias sydkyst; Antalya, Alanya, Side, Incekum,Belek, Kemer, Marmaris, Icmeler og Tunisias Middelhavskyst med Sousse, Monastir og Hammamet.  Detur tilbyr dessuten reiser til Tunisia hele året.

Alle Deturs produkter har det samme formål; sørge for at våre kunder får mest mulig for pengene. Med en sterk og dynamisk bakgrunn og omfattende erfaring, får Detur sin styrke og inspirasjon fra sine kunder. Det å gjøre ferier til et gledelig og uforglemmelig minne for livet, har vært Deturs spesielle ambisjon siden firmaets begynnelse.

Etablert på slutten 90-tallet. Omsetning: 91 millioner kroner (2007). Reisemål: Antalya, Alanya, Belek, Kemer, Marmaris, Icmeler, Side – alle Tyrkia. Sousse, Monastir og Hammamet – alle Tunisia.

I tillegg til Norge har Detur kontorer og arrangerer reiser både fra Sverige og Finland. Detur er i stadig utvikling, og forsterker stadig sin posisjon i reisemarkedet. Med en omsetning på over 70 millioner norske kroner, er selskapet i stadig vekst og har vært en markedsleder for destinasjonene Tunisia og Tyrkia siden 2002.

Detur er fullverdig medlem i Norsk reiselivsforum, Reisegarantifondet og reklamasjonsnemda for selskapsreiser.

Kontakt:
Adresse til Hovedkontor

Detur Norway AS
Grensen 12
0159 Oslo

Post adresse:
Postboks 6887
St. Olavs plass,
0130 Oslo

Åpningstider: Hverdager kl. 09:00-17:00.

Telefon: 815 22 815

Faks: 22 41 72 90 – 23 31 58 99

Leave a Reply

Your email address will not be published.