Dansk bilferie

En dansk bilferie kan være en veldig god opplevelse for hele familien. Danmark har mange skjønne ferieområder med et utall av spennende ferieaktiviteter for både store og små. Så pakk bilen og kjør av sted – og ha en god sommer!

Dansk bilferie i København

Når solen skinner, badevannet er lunt og nettene er lange og lyse, er det intet som en sommer i Danmark. En dansk bilferie gir deg mulighet for å oppleve Danmarks peneste strender, hyggeligste feriebyer og mest spennende storbyer. Hvis du tar på en kanalrundtur i København vil du bl.a. seile forbi Trekroner Søfort, Den Svart Diamant, Amalienborg, Den liten Havfruen, Christiansborg og Nyhavn, hvor du kan hoppe av og nyte en kald drink: Når du sitter på en av de mange hyggelige fortauskafeene i Nyhavn, og nyter stemningen i København på en lun sommeraften, kan du neppe ønske deg et bedre sted å være. Om kvelden – eller natta! – kan du legge deg til ro på ett av de mange lekre hotell i København eller finne et mer budsjettvennlig vandrehjem – som er nok å velge imellom i alle kategorier. Du kan investere i en hotellguide hvis du ønsker å være skikkelig informert om overnattingsmulighetene, når du er på dansk bilferie.

Campingplass eller kroopphold

Du kan også velge å kjøre rundt i hele landet og bo på forskjellige campingplasser underveis, når du er på dansk bilferie. Campingplasser er ofte et hit, særlig når man har mindre barn – spesielt fordi det på de store plassene alltid blir arrangert en masse aktiviteter, og fordi det alltid er nye lekekamerater å hygge seg med. Mange av de danske campingplassene ligger i naturskjønne områder – enten nær skog eller strand, og det er ofte mulig å kombinere et opphold på en campingplass med rideturer langs vassen, store bålfester eller forskjellige leke og konkurranser for hele familien. Rundt om i Danmark er det også mange små kroer, som tilbyr kroopphold til overkommelige priser: Frokost er som regel inkludert i prisen, så du kan slappe av og bli skjemmet bort først på dagen. Når du tar på en dansk bilferie, kan du få det ut av ferien, som du har allermest lyst til!

Leave a Reply

Your email address will not be published.