Carousel i Savoy Theatre – London

Savoy Theatre
Savoy Court
London
WC2R 0ET

Rodger og Hammersteins Carousel er en av de virkelig store musikalene, som satte nye grenser med sin skarpe og modige behandling av forhold. Den gripende historien om Billy Bigelows romanse med Julie Jordan, hans plutselige fall og til sist veien hans til forløsning er vakkert fortalt i en musikal, som inneholder noen av alle tiders mest bevegende og feirede sanger, bl.a. If Loved You, June Is Bustin’ = Out All Over og Youll Never Walk Alone.

I denne helt nye produksjonen medvirker Lesley Garrett , Englands mest populære sopran, som Nettie sammen med Jeremiah James, det er best kjent som medlem av teater- “supergruppen” Teatro, samt Billy Bigelow og Alexandra Silber som Julie Jordan. Denne tidløse og sterke musikalen er regissert av den prisbelønte Lindsay Posner og har fantastisk koreografi av den berømte Adam Cooper.

We Will Rock You i Dominion Theatre – London

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
WC2H 0JP

Globaliseringen er fullendt. Overalt ser de unge de samme filmene, går i det samme tøyen og tenker de samme tankene. Det er en sikker, lykkelig Ga Ga-verden. Med mindre man er rebell. Med mindre man vil rocke. På planeten Mall er alle musikkinstrumenter forbudt. Virksomhetens datamaskiner genererer musikken, og de unge laster ned den. Det er en tidsalder med boy- og girlband. Men motstanden vokser … med 31 av Queens største sanger, inkl. “Killer Queen”, “Crazy Little Thing Called Love”, “We Are The Champions” og “We Will Rock You”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.