Camping Nederland

Vil du ut på ferie i Europa? Hvorfor så ikke prøve camping i Nederland? Her er det alt det hjertet begjærer, av natur og andre pene ting. Du kan også besøke den spennende storbyen Amsterdam.

Selv om Nederland er kjent som tulipanenes og vindmøllenes land, så er det ett av de tettest befolket i Europa. Det bor ca. 15 millioner i et område, som er på størrelse med Danmark. Man kan derfor både oppleve storbyer, som Amsterdam, men oppleve naturen på tetteste lag, og den er noe hel spesielt. Derfor er det også populært å campe her, og det skyldes utover ovenstående nok også at Nederland også er kjent som kanalenes land. Dette er fordi at store deler av landet ligger under vann.
Nederland har ca. 100 organisert campingplasser, som man kan overnatte på. Det er alle slags, fra svært billige uten noen særlige fasiliteter, og opp til de store luksusen campingplasser. Det er forbudt å overnatte utenfor camping plassene, så denne metoden blir som regel dyrere i bøter, enn en god plass på en campingplass ville ha vært.

Hvis man tar ned der, skal man ta et tur omkring Amsterdam. Dette er en helt spesiell by, som i stor grad er mer fri, enn resten av Europa. Men på tross av dette, er det en svært sjarmerende, og vennlig by. Det er helt sikkert en fantastisk opplevelse som man sent vil glemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.