Camping i Italia

Grunnene til at mange velger camping i Italia er åpenlyse. Landet har en flott natur og gode temperaturer, samt ett av verdens mest spennende kjøkken.

Italia er perfekt til camping. I det meste av landet har man gode temperaturer året rund, og mange av Europas mest populære ferieområder ligger i støvellandet.
Camping i Italia er i de senere årene blitt mer og mer populært, noe som ikke er underlig når man tenker på de gode fasilitetene som er på de fleste campingplassene og de om mulig enda bedre badestrender. Utrolig mange nordmenn valfarter hvert år på camping til Italia og det er derfor gode

muligheter for at barna kan finne danske lekekamerater, samt at de voksen kan finne noen som vil dele en flaske av landets gode viner.
På de fleste av de populære campingplassene er det gode muligheter for å leie en Mobil-Home, så man dermed slipper for selv å skulle trekke med ned en

campingvogn gjennom Europa. Mange av de stedene man kan dra på camping i Italia er nærest små forlystelsesparker, og du finner ikke den campingplassen som ikke minst har en karusell og en vannsklie. Dette sikrer selvfølgelig at barna har de beste mulighetene for å bli underholdt i trygge rammer. Har man teenagebarn, har de fleste campingplassene i Italia også ett bar eller et lite diskotek hvor plassens unge kan samles og hygge seg, samtidig med at du kan stole på at det blir holdt øye med at utskeielsene ikke blir for ville, av stedets vakter.

Dyr men god camping i Italia

Det er viktig at man før man bestemmer seg for å campe i Italia, vet at støvellandet på grunn av populariteten sin også er relativ dyrt å bo i.

Matvareprisene ligger en smule over andre europeiske reisereisemål og selve beløpet man betaler for å bo på plassen er også en smule høyere enn hvis man velger å dra til mindre populære land.
Men hvis man er villig til å betale litt ekstra for å bo i ett av de mest spennende landene i Europa, og oppleve hvorfor så mange andre aldri ville ta andre steder hén, så er camping i Italia kanskje en god ide.