Camping i Barcelona

Vil du nyte solen I Spania på en billig måte. Så er camping Barcelona kanskje en god mulighet. Her kan du billig nyte Spanias varme klima og festbyen, som likevel også byr på alt det hjertet begjærer av kulturelle opplevelser.

Kunne du tenke deg å nyte solen i det pene Spania, og bare slappe av i lengre tid uten det trenger koste en formue? Så er camping i Barcelona kanskje deg. Byen byr på riktige mange forskjellige campingplasser, like fra den billige uten de store fasilitetene, og til den store som har alt, like fra vannland til alle sportsgrenene.

Barcelona i seg selv, har også veldig mye å by på. Byens mange arkitekturer og pene bygningsverk pryder byen, og bl.a. er den kjent for dens flott kirker. Men det er også en helt annen form for kultur, som kan bli besøkt, nemlig de mange vindistriktene hvor du kan få en omvisning, i de gigantiske underjordiske vinkjellerne.
Byen er også kjent for fotballaget sitt, som år etter år konkurrere med Real Madrid om tittelen som Spanias mester. Det er mulighet for å besøke det store stadiet, og for å se en kamp eller to mens man er det. Hvis man er på Camping i Barcelona, er det kanskje dessuten mulighet for, å nå å se flere.
Byen summer alltid av liv uansett hvor du er, men det er hovedsakelig på Ramblaen, som er byens hovedgate at det skjer noe. Her står selgere fra morgen i kveld, og her er fylt med hyggelige kafeer, butikker og restauranter. Også på strendene er det liv. Pga.. det gode klimaet er det ofte trengsel her. Om natta er det gang i byens diskotek og bar, og byen vrimler med unge mennesker.

Camping i Barcelona gir deg muligheten for å nyte alt dette i fulle drag, og i lang tid, uten det trenger å koste så mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published.