Camping de la baie

Søker du ren luksus ferie, så er camping de la baie like noe for deg. Det er ett 4 stjernet luksus feriested, med alt det du har bruk for. Her kan både familie, par og venner nyte varmen og alt den luksusen man får.

Hvis du er til ferie i Frankrike, så er camping de la baie like noe for deg. Campingplassen ligger lekkert plassert ut imot vannet, så du kan nyte en dag på stranden.
Det er utrolig mange fasiliteter som f.eks. volley, bordtennis og svømmebasseng. Alt er selvfølgelig utendørs, da det fantastiske klimaet, alltid sørger for varmt og lekkert vær. Campingplassen holder åpent det meste av året, og har da også egne fasiliteter, som kiosk og restaurant. Om kvelden kan liv bli nytt på campingplassens campingsareal, eller på campingplassens bar. Campingplassen ligger i et naturskjønn område, med masserer av planteliv omkring hvilken også gjør det til et perfekt sted å nyte en lang gåtur.

Camping de la baie er som sagt en 4 stjernet campingplass. Dette skyldes nok hovedsakelig, de mange fasilitetene på campingplassen, men også den kvaliteten og service som campingplassen gir. Den er på mange områder nesten til 5 stjerner.

Er du til spennende opplevelser, så har Frankrike svært å by på både i natur og med mange spennende aktiviteter. Og mange av tingene ligger like i området. Alene en kjøretur langs havet, og gjennom de små byene, vil sakens kunne gi inspirasjon til en 2 dagers utflukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.