Bussreiser til Berlin

Det er gode muligheter for å finne billige bussreiser til Berlin, man skal bare se seg godt for, fordi mulighetene er uendelige. Å kjøre med buss er en billig, lett og artig måte å reise på, det er bare om å få pakket vesken og hoppe på bussen.
Billige bussreiser til Berlin
Fleste reiseselskap byr på bussreiser til Berlin og man kan velge mellom fleste forskjellige løsninger. Noen tilbyr bare kjøring, mens andre tilbyr pakkeløsninger, hvor alt er inklusivt, dvs. selve reisen, hotell underholdning og sightseeing for kundene, alt arrangert av selskapene. Bussreiser er som regel billige, og hvis man er heldig å finne restplasser eller restplasser, kan man reise til Berlin for omkring 150 kroner! Det er riktig fleste buss-selskap, som kjører fra København, men det er også mulighet for bussavganger til Berlin fra andre steder i Danmark. Eksempelvis i Odense, Veile, Århus og Ålborg. Turen til Berlin tar omkring 7 timer fra København, og omkring 9 timer fra Århus. Derfor kan det bli anbefalt å ta med litt underholdning på turen, og det kan være en veldig god ide å ta om en guide Berlin med, for så kan man planlegge hva man vil se, når man ankommer, alt sammen imens busssjåføren tar seg av kjøringen.
Aktiviteter i bussen
Bussreiser er kjente for å være særdeles gode, når man vil lære nye mennesker å kjenne. Man faller naturlig i snakk med sine medreisende, og særlig, hvis man deltar i en gruppereise, som er skreddersydd etter aldersgrupper, interesser eller lignende. Bussreiser er derfor opplagt for folk, som reiser alene. Her bruker man sammen mer tid enn i en fly, og man har bedre mulighet for å lære dem å kjenne, før reisen er der borte. En annen fordel ved bussreiser er at man kan nyte landskapet, slappe av eller sove, og man slipper for selv å skulle kjøre. Fasilitetene i bussene varierer mye, og derfor kan det bli anbefalt å undersøke disse innen avreisen. For eksempel byr de moderne bussene på lang avstand mellom setene, individuelle leselamper, god solskjerming eller tonete ruter og fjernsyn, samt svært mer, mens fleste eldre busser har mindre gode fasiliteter. Har man mulighet, og råder, til å reise med en VIPPER buss til Berlin, er det noe som skal bli prøvd. I en VIPPER buss sitter man i lærbetrukkene, komfortlenestoler, og har, blant annet, adgang til fatølsanlegg, god kaffe og skikkelige toalettfasiliteter.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.