Buss til Berlin

Det er lagt opp å ta med buss til Berlin, det er billig og turen er kort. På en bussreise har man mulighet for å slappe av og nyte landskapet, og det sosiale samværet med de andre passasjerene.

Velg buss til Berlin

Det har fordelene sine å kjøre med en buss til Berlin, det er billig og turen tar bare omkring 7 timer fra København og like knapp 9 timer fra Århus. Tid kan likevel variere litt, etter hvor mange ganger bussen stopper, og hvilken rute det blir kjørt. Det kan betale seg å undersøke forholdene omkring bussen før man bestiller, særlig hvis man velger et mindre kjent buss-selskap. Kan man dårlig tåle lange kjøreturer, kan det dessuten bli anbefalt på forhånd å undersøke hvor mange ganger bussen stopper på vei til Berlin. Selv om turen ikke er så lang, er det alltid godt å ha med noen underholdning f.eks. musikk, en god bok, gjerne en guide om Berlin, så er man klar til opplevelsene, når man ankommer. Glem ikke å ta litt godt med til ganen, og selvfølgelig veske. Den største fordelen ved å reise med buss til Berlin er at man kan nyte landskapet, noe man ikke kan, hvis man flyr. På en busstur faller man lett i snakk med medpassasjerene sine, og det kan ofte oppstå nye vennskap. Reiser man alene, kan det være en god ide å dra på en reise, som er spesielt arrangert for en bestemt aldersgruppe, eller for interessegrupper, og hvem vet kanskje møter man sin framtidige reisepartner på slik en busstur.
Billige bussbilletter til Berlin

Det er nærmest uendelige muligheter for å finne bussbilletter til Berlin fra København. Man kan selvfølgelig bestille billetter gjennom reisebyråene og de store buss-selskapene, men de billigste billettene finner man på nettet. Man kan være heldig å finne restplasser eller restplasser, som blir solgt langt under normalprisen. Når man bestiller billetten skal man være oppmerksom på om det er hotell med i prisen, eller det bare er transporten, hvor man så selv skal ha skaffet hotell, før man tar av- sted. Noen selskap tilbyr bare kjøring, hvor man selv skal planlegge oppholdet, mens andre planlegger oppholdet for en. Best er det, å se seg grundig for, før man kjøper billetten, for det er mange forskjellige muligheter, når man reiser med en buss til Berlin.