Bulgaria – Ferie i Sunny Beach i Bulgaria

dra på ferie til Sunny Beach i Bulgaria – rett ut til Svartehavet. Det er billig og været er godt. Les alt om den populære reisemålet her.

Området Sunny Beach i Bulgaria

Sunny Beach ligger rett ut til Svartehavet, og er det mest kjente turistområdet i Bulgaria. Området ligger ute midt i ingenting. Du finner ingen kulturelle ting eller severdigheter i Sunny Beach – det er 100 % turistområde. Likevel ligger den gamle byen Nessebar ikke langt fra Sunny Beach, og det er både lett og billig å komme dit i buss. Nessebar er på UNESCOs liste over fredete byer, og den viktigste attraksjonen i dette området.

Ferie i Sunny Beach

Hvis man vil oppleve litt annet enn sol og strand, kan man dessuten ta bussen eller en taxi (de er billige i Bulgaria) til den nærmeste større byen, Bourgas. Her kan det bli shoppet og man kan få et litt mer rettvisende bilde av livet og stemningen i Bulgaria.
Når det så er sagt kan man ikke komme utenom at Sunny Beach i Bulgaria først og fremst er sol, strand, fest og farger. Området består nærest utelukkende av hotell, restauranter, bar og diskotek samt de vanlige suvenir-bøtene. Sunny Beach er et paradis for feststemte unge som vil late seg på stranden eller vet svømmebassenget om dagen og fyr den av om natta. Man kan likevel saktens ta avsted på familieferie eller med kjæresten, hvis det er det man vil.

Billig ferie i Bulgaria

Det beste argumentet for å dra på ferie i Bulgaria er at det er billig. Det dyret ved reisen er flybillettene, så det er særlig penger å spare, hvis man er avsted mer enn en uke. Alt annet – like fra hotell til mat og drikker er billig. F.eks. kan 2 personer spise middag på en typisk restaurant for under 150 kr. inkl. drikkevarer. Til gjengjeld kommer man ikke utenom at kvaliteten ofte er deretter. Selv om man er villig til å betale litt ekstra for en god middag, kan det være til og med svært vanskelig å finne en restaurant av høy kvalitet i Sunny Beach. De billige drinkene feiler likevel ikke noe, så hvis det er det man kommer etter blir man bestemt ikke skuffet: – )

Leave a Reply

Your email address will not be published.