Brasil – Reise til Brasil

Det er bare fantasien, som setter grensene, når man velger å reise til Brasil. Utover verdens peneste karneval byr landet både på fascinerende kultur og storslått natur.

Billig reise til Brasil

Med et areal på 8.514.215 km2er byr en reise til Brasil på allsidige reisemuligheter, som kan tilfredsstille enhver reisende. De hvite sandstrendene, imponerende fosser og amasonejungelen gjør besøket til en uforglemmelig opplevelse. Landet tilbyr hotell og Guest house like etter behov, man kan altså uten problemer begi av sted seg uten å bekymre seg for mye om budsjettet. Det koster ikke noe å nyte den deilige stemningen og atmosfære befolkningen skaper!

Storbyens gleder

Er du til storbyferier, er Rio de Janeiro det rette stedet. Her finner du, på toppen av det 700 meter høy Corcovado fjell, ett av landets varemerker; nemlig den 30-meteren høye Kristus-figur som favner byen i sine åpne armer. Dit kommer det havet av muligheter som er for å skjemme bort ganen med eksotisk mat fra en av de mange nasjonale restaurantene som ligger langs Copacabanas skjønne strandpromenade. Deretter kan man la seg forføre av lekre sambarytmer, som er umulige å sitte stille til. Å reise til Brasil uten å besøke hovedstaden Rio er en skam og hvis man har Mulivarm for å besøke Rio i februar måned, vil man få en opplevelse, som nesten er umulig å beskrive. Byen utfolder seg i et vell av farger og rytmer, som får alt til å syde av ekte brasiliansk energi og livsglede.

Rundreise i Brasil

Drar man på en rundreise i Brasil, vil man bli presentert for uberørt natur og et svært gjestfri folkeferd. Sydbrasiliens beryktede foss Iguacu er et sjeldent syn, det er verdens største og består av 275 mindre fosser, som i øredøvende kaskader løper sammen utover den 80 meterne høye klippen. Herfra kan man fortsette reisen opp langs Brasils’ gyldne kyst’, som byr på skjønne strender, hvor det blir servert lekre kokos-drinker og grillet reker fra små palmehytter. Det er et paradis, hvor hverdagens stress og jag blir glemt og liv blir nytt i fulle drag. Lengre mot nord er det rik mulighet for å holde aktiv ferie, her finner du godkjente dykkersteder som kan vise deg en helt ny verden med fisker og planter i alle farger og størrelser. Inne i landet, hvor elvene Negro og Solimoes løper sammen, blir skapt den mest vannholdige elven; Amazon-elven. Her finner man flere dyr- og plantearter enn noe annet sted i verden. Området kan ikke bli beskrevet – det skal bli opplevd, så en reise til Brasil blir en opplevelse for liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.