Bolig i Tyrkia

Skal du ha bolig i Tyrkia, så er du kommet til det rette stedet. Boliger i Tyrkia er på kort tid blitt svært populære og det er det god grunn til. Anledninger og hus i Tyrkia er billige og klimaet er for oss danskere riktig hyggelig. Men å handle bolig i Tyrkia er en vanskelig sak, hvis man ikke ser seg for. Derfor har vi laget en mindre guide over Danske og Tyrkiske eiendomsmeglere du kan se på.
Skrevet av Admin søndag D. 13 april 2008

Bolig i Tyrkiet

Det er nå igjen blitt lovlig å kjøpe bolig i Tyrkia. En ny lov forbedrer situasjonen for de danskene som vil kjøpe eiendom i Tyrkia.
I løpet januar 2006 får dansker atter full adgang til det tyrkiske boligmarkedet. Det er fleste attraktive områder i Tyrkia, hvor du kan kjøpe ferien din bolig.

Bolig i Izmir

Izmir har ca. 2,1 millioner innbyggere. Izmir, het opprinnelig Smyrna, og er hovedbyen i Izmir provinsen. Izmir – ble kalt for Asias første by. Ifølge den greske historieskriveren, Herodot, var det Aolerne, som grunnla Izmir. Byen ligger på Tyrkias flott solside – den joniske kystlinjen, hvor man også finner historiske steder som Teos, Efesos, Miletos, Didyma og Kusadasi.

Bolig i Alanya

Å kjøpe bolig i Alanya Tyrkia er et sikkert valgt. Alanya har svært mer enn det gode været å by på. Men det gode været henger også litt sammen med et annet forhold, som har gjort Alanya populær og det er fjellene.
Taurusfjellene kommer ved Alanya svært tett på Middelhavet, og det gir Alanya det svært flott og helt spesielle preget med fjellene som bakgrunn til kystbyen – et syn, man ikke ser andre steder på denne kyststrekningen. Fra november i mars kan man på en halv time nå opp i fjellene og stå på ski. Enda mangler Alanya et skisportssenter, men det åpner i 2007.

Bolig i Antalya

Antalaya har ca. 1 million innbyggere og har utviklet seg fra å være en mindre havne- og fiskerby til en av Tyrkias største turistsentere pga. den fantastiske beliggenheten. Fleste danske kjøper bolig i Antalaya og det er det god grunn til

Bolig i Belek

Belek ligger bare 30 KM fra Antalya ved Middelhavskysten. Antalya har en fantastisk hyggelige havn og gammel bydel. Innenfor en times kjøring fra Belek finner du også de historiske byene Perge, Side og Aspendos.Belek er en nyere og spennende by i Tyrkia, som har utviklet seg til et eksklusivt boligområde med deilige villaer og luksus anledninger. Belek har et stort utvalg av butikker, restauranter, diskotek og mye annet. Det er også mulighet for golf, da Belek har et helårs golfersvart, som er blant Europas mest populære golfsteder. Det er hele fem PGA-godkjent golfbaner og det er flere på vei.
Belek har med andre ord alt det du kan ønske deg. Belek har 300 solskinnsdager om året og det er alltid lav luftfuktighet samt den friske og rene havluften. Antalya International Airport ligger bare 20 minutters kjøring fra Belek!

Bolig i Bodrum

Flyer fra Danmark til Bodrum tur tar bare 3 1/2 time og så er man i sin tyrkiske bolig midt i varmen. Av de bedre stedene å kjøpe bolig i Bodrum, er G?ndogan og Yalikavak. Begge byer ligger ca. 50 KM fra flyplassen og ca. 22 KM fra Bodrum sentrum.
Bodrum (opprinnelig Halikarnassos) er ett av de mest internasjonale stedene å kjøpe bolig i Tyrkia og er kjent for sitt flott og livlige natteliv. Her er likeledes god mulighet for sightseeing og mest kjent er kong Mausolus grav (bedre kjent som Mausolæet i Halikarnassos), som er ett av verdens syv vidunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.