Bobil i Frankrike

En bobil i Frankrike gir deg mulighet for å oppleve de mest fantastiske strendene, imponerende storbyer, unike landsbyer og den lekreste maten. Det er både mulighet for å late seg ved stranden og danse hele natta f.eks. i Paris eller på Korsika.

Mange mennesker holder av campinglivet: Du er tett på naturen og har mulighet for å møte en masse nye mennesker, hvis du vil. Når du skal på ferie neste gang, så prøv å leie en bobil i Frankrike og nyt luksuscampinglivet nær strand eller by. en bobil kan best bli beskrevet som et minihotell eller en form for campingvogn, hvor du både har kjøkken, dusjkabinett og soveplasser. Med en bobil trenger du ikke frykte at du plutselig vil våkne opp mens din luftmadre pontong rundt ved siden av deg, og all bagasjen din er helt gjennombløtte, som man kan komme ut for i et telt. Så hvis du holder av campinglivet, men ikke orker lignende opplevelser, kan du prøve å leie en bobil i Frankrike.

bobil i Frankrike – Reis til Paris!

Hvis du velger å bo på en campingplass tett på Paris har du rik mulighet for å oppleve det pulserende bylivet. Du kan starte med å dra på en seiltur på Seinen eller besøke Latinerkvarteret, som av mange blir betraktet som selve hjertet av Paris: Her finner du et vell av plasser fulle av kaféliv, og på Boulevard St-Michel er det alt, det hjertet kan begjære for den shopping-glade kvinnen eller mann. Montmartre er også et besøk verdt: Montmartre ligger i den nordlige delen av Paris, plassert på en bakke med den skjønneste utsikten over byen og Sacré Coeur kirke, som er plassert på Paris’ høyeste punkt. Champs-Elysées er også et must, da det er her du bl.a. kan finne Triumfbuen og Louvre. Husk også å avse tid til å komme forbi det obligatoriske Eiffeltårn, og hvis du tør bevege deg litt utenfor Paris, skal du nesten besøke det fantastiske Versailles-slottet – det er så pent! en bobil i Frankrike nær ved Paris er et godt utgangspunkt for en fantastisk ferie – og selv en enkelt helg i Paris er bedre enn ingenting!

Seil til Korsika

Øya Korsika er plassert i Middelhavet utfor Den franske Rivieraen. Langs Korsikas vestkyst ligger de skjønneste badestrendene, som i sommerhalvåret tiltrekker en mengde turister. Finn en bobil i Frankrike på Korsika og slapp av på en av strendene med en kald drink i hånda eller dra på en vandretur i det fantastisk pene landskapet – som er muligheter både for begynnere og garvede vandrere. Det er også mulighet for sykkelleie eller dykkerturer, så hvis du elsker å være fysisk aktivum, er Korsika like noe for deg! en bobil på Korsika gir deg en god base, hvorfra du kan snuse opp alle de aktivitetene du måtte ønske. Korsika er også berømt for sin lekre mat, og det er særlig fisker og skalldyr, som preger menyene. en bobil i Frankrike kan gi deg like nettopp den ferien du drømmer om!