Blir 2022 året da du endelig reiser på safari i Afrika?

Mange nordmenn har tatt ferien sin i Norge de siste årene, og de aller fleste gleder seg skikkelig til å reise til fjerne strøk. Da kan det selvfølgelig være greit med en liten helgetur eller charterreise som oppvarming, men kanskje blir 2022 også året da du drar på en stor safari – Afrika venter på deg.

Hvilket land bør du velge?

Det finnes flere gode alternativer å velge mellom når det gjelder en safaritur i Afrika, mange tenker for eksempel på Sør-Afrika som et reisemål. Imidlertid er det få land som kan matche totalpakken til en safari i Tanzania, der du kan oppleve noen av de mest ikoniske destinasjonene på hele kontinentet.
Når du drar på safari i Tanzania er oddsene gode for at du får med deg alle de fem mest kjente dyrene på savannen, det vil si «The Big Five». Dessuten finnes det en stor industri tilrettelagt for safarier i landet, slik at du kan få en skreddersydd opplevelse som passer akkurat dine ønsker og behov.

Tanzania – Serengeti, Kilimanjaro, Zanzibar og mye mer.

du velger Tanzania som safaridestinasjon, får du med deg noen fordeler som ingen andre land i Afrika kan skilte med:
Serengeti er kanskje verden mest kjente nasjonalpark, og det er her du kan oppleve gnuenes migrasjon og mange andre fantastiske naturopplevelser.

I Tanzania finner du dessuten både Ngorongoro-krateret og Kilimanjaro. Å komme seg til toppen av Kilimanjaro er faktisk gjennomførbart for de aller fleste, selv om du selvfølgelig må være vant ved litt lange turer.

Rett utenfor kysten finner du også Zanzibar, som byr på både rik historie og fantastiske strender og bademuligheter. Det er mange som velger å avslutte ferien med noen dager på Zanzibar.

Hvis du ikke rekker å få med deg safari i 2022, begynn i hvert fall med planleggingen – da er du klar for fantastiske opplevelser på safari i 2023.