Billigreiser

Det fins tusenvis av billigreiser på nettet. Noen er selvfølgelig mer attraktive enn andre, så det er bare med å se seg godt for før du velger.

De reisetilbud som du får til en lavere pris enn normalt kan f.eks. være restplasser. Nesten alle reiseselskap tilbyr disse billigreisene. Man skal bare være forberedt på å kunne reise med det en gang. Derfor er det en god ide å ha kofferten pakket når man finner ut av om det er noen ledige reiser.

Det er ikke en sjeldenhet at disse tilbudene kommer ned på det halve av det turen ellers måtte koste.

Grunnene til disse tilbudene, er at folk har avlyst en tur eller at selskapet ikke har kunne selge nok billetter. Derfor tilbyr selskapene dem til små penger, da de ellers ikke ville få noe ut av det.

Man kan også spare mange penger ved å velge et litt billigere hotell enn dem med de mange stjernene, og så kanskje i stedet legge mer vekt på severdigheter samt sightseeing.

Hvis du virkelig ønsker billigreiser kan du gå på nettet og undersøke hvert selskap ett etter ett. Men man skal være oppmerksom på ikke å bli lurt, eller ende med å betale mer underveis til uforutsette utgifter som f.eks. flyplassskatter mv.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.