Billige reiser til Thailand

Det er blitt lettere å finne billige reiser til Thailand. Best er det å reise utenfor perioden november i februar. Har du allerede funnet en flybillett, men mangler en reisearrangør, kan du med fordel benytte deg av de lokale reisebyråene.
Billige reiser til Thailand i regnperioden
Man finner de fleste billige reiser til Thailand i perioden juni i oktober, det er lavsesong og regnperiode. Det betyr likevel ikke at man ikke kan få en god ferie, for man skal eksempelvis bare unngå Phuket hvis man vil en tur på stranden. I denne perioden er bølgene høye og strømmen sterk i det området, så all bading i havet blir frarådet, og ofte blir dagsturer til Phi Phi Islands og andre nærliggende øyer avlyst på grunn av været. Selv om det er regnperiode, betyr det ikke at det regner hele dagen. Man kan godt få sol, men det kan være skyet, og det kommer kraftige regnbyger innimellom. Etter sigende er det forholdsvis godt vær på Samui i denne perioden, og i den vestlige delen av landet. I det fjellrike området i den nordlige delen av landet kan regnbygene vare i lengre tid, og det kan forekomme jordskred og oversvømmelser.
Rejs billig til Thailand
Leter man etter billige reiser til Thailand finner man dem ofte på internettet. Her kan man finne gode tilbud fra de forskjellige flyselskapene og reisebyrå. Det er fleste forskjellige byrå, som arrangerer reiser til Thailand. Noen av de mindre byråene kan være billige, og de arrangerer ofte annerledes og mer personlige reiser. Vær likevel oppmerksom på reisebyråenes kvalitet, da den kan variere mye, og husk å lese det, som står med smått. Kan man reise med kort varsel, kan en avbestillingsreise være en billig løsning. Har man fått fatt i en billig flybillet , men mangler et billig hotell, kan man også finne det online. Her finner man ofte gode tilbud, og man får ofte diverse rabatter ved å bestille online. Har man ikke funnet et reisebyrå, som passer til ens budsjett, skal man ikke fortvile, for i de mest populære turistområdene i Thailand ligger turistbyråene, som perler på en snor. De er klar til å strikke sammen en begivenhetsrik dag for deg, og de har ofte fordelaktige tilbud. Dessuten har de lokale reisebyråene et god kjennskap til området, hvor de kan peke ut de mindre populære, men muligens svært interessante attraksjoner.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.