Billige reiser til Mallorca

Billige reiser til Mallorca byr på mer enn de kilometerne lange sandstrendene og det pene blå havet. Leter du etter en romantisk ferie for to, en festlig ferie med vennene eller en avslappet badeferie med familien er Mallorca det rette reisemålet.

Billige reiser til fantastiske Mallorca

For å finne billige reiser til Mallorca kan man med fordel bestille ferien sin online, man kan selv velge billige flyavganger og selv velge, hvilket hotell man ønsker å bo på under reisen sin til Mallorca. Man bør holde øye med flyprisene, da de beste flyprisene blir oppdatert daglig. Hvis man ønsker en lettere løsning tilbyr mange reiseselskap en pakkeløsning, hvor man kjøper både fly og hotell på en gang. Er man fleksibel med hensyn til reisedato kan man med fordel holde øye med restplasser.

Aktiv ferie på Mallorca

Billige reiser til Mallorca er også lagt opp hvis man ønsker en aktiv ferie. Mallorca har et godt veinett og øyas terreng og unike klima har gjort at sykling er svært populær og mange syklister velger derfor å trene på Mallorca. Øya byr på mange golfbaner av høy internasjonal standard og naturligvis er det rik mulighet for å dyrke forskjellige former for vannsport.

Familieferie på Mallorca

Skal man på familieferie på Mallorca, bør man vite at det blir funnet mange barnevennlige strender på øya, så man kan velge et velegnet område til ferien sin. Det er også mulighet for gode opplevelser til barna, blant annet i form av forskjellige spennende forlystelsesparker. Ønsker man mer kulturelle opplevelser finnes det også forskjellige galleri og museer. På Mallorca finnes mer enn 300 dryppsteinshuler, flere av disse er det mulighet for å besøke og det er bestemt verdt å bruke tid på et slik besøk. På det store munkeklosteret Santuari de Lluc kan man oppleve klosterets berømte guttekor, og ønsker man å overnatte på klosteret er det også mulighet for dette for ca. 200 kr. pr. natt for et dobbeltværelse. Velger man å holde ferien sin på Mallorca, får man en ferie i naturskjønne omgivelser, med mulighet for å få mange spennende opplevelser kombinert med en avslappet badeferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.