Billige hoteller

2009 ser ut til å bli et godt år for deg som jakter på luksushotell til tilbudspris, skriver Condé Nast Traveller.

En smart strategi for å spare penger på luksushoteller er å utnytte sesongmessige prisvariasjoner. Kan du reise i lav- eller mellomsesong, er det mulig å få solide rabatter.

Vær også oppmerksom på at romprisen varierer mellom ulike dager i uken. Forretningshoteller i byene gir svært ofte avslag i helgene, når det er få jobbreisende gjester. Særlig natt til mandag er det vanskelig å få solgt rommene.

Klikker du deg inn på nettsiden til et femstjerners hotell, kan det hende du får sjokk når du ser prisen for et rom. Men turoperatører og søkemotorer på nettet kan ofte tilby det samme rommet for en mye lavere pris. Sjekk ferdigsydde storbypakker, og undersøk nettsteder hvor det er mulig å få hotellrom til halv pris.

Vil du ha sol, varme og et deilig, eksklusivt hotell? En lang og dyr flytur til for eksempel India eller Thailand kan fort oppveies ved at overnatting i den absolutte toppklassen er tilgjengelig for en brøkdel av prisen du betaler i Europa. Lokale kostnader er dessuten mye lavere enn for eksempel på Kanariøyene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.