Billeie i Malaga

Finn billig billeie i Malaga. En bil gjør det lettere å komme rundt i byen og det omkringliggende området. Det er et stort utvalg av bilutleie i denne feriebyen, og prisene er lavere enn mange tror.

Malaga er hovedbyen i Malaga-provinsen i Andalusia. De fleste tar dit på badeferie, for å nyte det gode været og de lekre strendene, men resten av provinsen har mye annet å by på. Man kan blant annet besøke Picassos fødested og et helt museum om den kjente maleren.

Dessuten byr Malaga på flere berømte kirker og en imponerende katedral. Og hvis man er til tyrefekting, er det også mulighet for dette. Endelig ligger Spanias viktigste havn i Malaga, og den er også et besøk verdt. Billeie i Malaga gjør det lettere å komme rundt til de forskjellige severdighetene. Alle de store leiefirmaene er representert i Malaga, og man kan med fordel bestille den ønsket bilen hjemmefra.

På den måten kan man foreta bestillingen sin på dansk, og slippe for unødig besvær på selve ferien. Vær oppmerksom på at de forskjellige leiefirmaene kan stille forskjellige krav til føreren av bilen alder. Dessuten er det en fordel å være en rutinert i billist før man begir ut seg i den spanske trafikken.