Bilferie i Tyskland

Reis på bilferie i Tyskland og du kan oppleve det mest fantastiske storbylivet, den peneste naturen samt de mest overveldende historiske og kulturelle utfluktsmålet i din helt eget tempo.

Tegn en reiseforsikring før bilferien

Når du tar på bilferie i Tyskland er det viktig at du sørger for en reiseforsikring, det dekker deg og behovene dine. Å være forsikret riktig gir deg frihet til å nyte ferien din, uten at du trenger å skulle bekymre deg om kjedelige formalia. En reiseforsikring er nødvendig, som enten du har en rolig familieferie i tankene eller du skal dyrke ekstremsport med vennene. Hvis du reiser mange ganger om året vil det ofte kunne betale seg å tegne en årsreiseforsikring.

Besøk Berlin

Når du kjører rundt i Tyskland, vil det nesten være en skam, hvis du lurer deg selv for å besøke Berlin – Tysklands fantastiske hovedstad. Berlin er delt opp i 12 distrikt, som hver og en har sitt helt eget særpreg og sin helt eget sjarme. Berlin rommer et utall av kunstskatter og du vil bli betatt av de mange arkitektoniske stilartene som preger bybildet. I Berlin kan du ikke unngå å bli fascinert over både historie og nåtid, som smelter sammen for øynene dine, når du beveger deg rundt i byen.

På bilferie i Tyskland i leide bil

Hvis du ikke er den lykkelige eieren av din eget bil, er det heldigvis mange gode muligheter for å leie en bil, når du skal på bilferie i Tyskland. Du kan enten leie en bil i Danmark og begynne på din kjøring til Tyskland hjemmefra, men det er også mulig å benytte seg av ett av de mange leiessteder, som er i Tyskland. Du kan bl.a. søke informasjon om forskjellige leiefirma både i Danmark og Tyskland på internett. Husk å ta gyldig med pass samt bilens registreringsattest når du tar på bilferie i Tyskland.

Bilferier – for frihetens skyld

Kjør selv ferie – bestem selv farten og opplev friheten i det pene tyske landskapet. Når du kjører lange strekninger i strekk, er det en god ide å holde pauser med regelmessige mellomrom, hvor du kan få strekket beina og spist litt. Mange familier med små barn velger å dra på bilferie, så de selv kan bestemme tempoet og nyte hverandres selskap underveis. Når man reiser med mindre barn er det fornuftig å ha forberedt forskjellige former for underholdning hjemmefra, så barna får en god opplevelse under hele reisen. I Tyskland er det mulig å følge en helt spesiell eventyrrute, som går fra Bremen til Hanau. På denne tyske eventyrveien følger man i Brødrene Grimms fotspor og opplever underveis bl.a. de mest fantastiske naturparkene og slott. Eventyrveien er mer enn 600 kilometer lang og et sann hit for barn og barnslige sjeler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.