Bilferie i Italia

Når du tar på bilferie i Italia kan du besøke hovedstaden Roma, renessansebyen Firenze, de pene gatene av vann i Venezia og et utall av andre fantastiske byer. Det italienske landskapet er varierte og pent, og du bestemmer selv hva du vil oppleve.

Motorveisavgift på de italienske veiene

En bilferie i Italia gir deg rik mulighet for å besøke de områdene du helst vil oppleve eller for å se hele landet – hvis du har tid nok. Når du tar på kjør selv ferie i Italia skal du være oppmerksom på at du skal betale motorveisavgift. Motorveisavgiften blir betalt ved grenseoverganger og det er en god ide å sette seg inn i prisnivået, så det kan bli regnet med i det planlagte feriebudsjettet. Vejdirektoratet har utgitt en guide, som bl.a. beskriver motorveisprisene på de forskjellige motorveiene i Europa, så du kan sette deg inn i det før reisen blir begynt på.

La bilferien gå gjennom Toscana

Når du reiser Italia gjennom i bil bestemmer du selv tempoet og ruten. Du kan bl.a. velge å besøke ett av de mest ettertraktede italienske områdene: Toscana. Toscana byr på et varierte landskap, de skjønneste sandstrendene og de yndigste byene. I Toscana finner du også den imponerende renessansebyen Firenze, hvor du dyktig kan få hele uker til å gå. Du kan dra på camping i Toscana eller leie inn deg på ett av de mange familiehotellene hvor den italienske mammaen vil skjemme bort deg og familien din med alt det magene dere kan begjære. Den italienske gjestfriheten er verdensberømt, så selv om du velger å ta alene på bilferie i Italia, vil du aldri komme til å føle deg ensom.

En bilferie i Italia gir opplevelser

Roma er Italias hovedstad og blir betraktet av mange som en av verdens mest interessante byer. Vatikanstaten ligger i hjertet av Roma og er om mulig blitt et enda mer yndet turistmål etter utgivelsen av Dan Browns bestselger “Engle og dæmoner”. Opplev en guidet tur i Robert Langdons fotspor og la deg bl.a. fascinere av Michelangelos fantastiske utsmykking av Det sikstinske kapell. En bilferie i Italia gir deg med garanti en opplevelse for liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.