Beste all-inclusive destinasjoner i 2021

Når du skal ut på reise kan et all-inclusive hotell være fristende. Muligheten til absolutt avslapping mens du får servert tre måltider om dagen og arrangerte fritidsaktiviteter. Men i en bransje med omfattende konkurranse kan det være vanskelig å velge det absolutt beste tilbudet. Derfor har vi kompilert en liste over de fem beste hotellene med alt inkludert for din neste ferie.

Uansett om du skal reise alene eller sammen venner og familie kan du være trygg på at disse hotellene har noe å tilby for alle aldre. Det er nettopp dette som gjør all-inclusive destinasjoner til et så populært tilbud for både familier og par. Den ultimate stressfrie opplevelsen med alt inkludert til en fast pris. Det beste av alt er at du allerede har betalt for alt og derfor kan la lommeboken hvile trygt mens du nyter en velfortjent ferie.

1. Ikos Dassia i Dassia, Hellas

For deg som er på jakt etter den ultimate feriedestinasjon skal du lete lenge for å finne noe bedre enn Ikos Dassia i Hellas. Dette hotellet har åtte forskjellige restauranter, ti barer, to spa og en rekke aktiviteter, både innendørs og utendørs. På toppen av dette kan hotellet tilby utendørs kino og en lang rekke stilfulle bassenger der du kan nyte rolige ettermiddager i solen. Klima i Hellas er ypperlig store deler av året og det er nettopp derfor landet raskt har blitt en favoritt blant nordmenn på jakt etter sol og varme.

2. Ikos Olivia i Gerakini, Hellas

Ikos Olivia er et luksus hotell som kommer så nær perfeksjon som det er mulig i Hellas. Dette 5-stjerners hotellet er plassert på en privat strand med utsikt over Toreoneos bukten. Bestående av 142 rom og 149 luksuriøse bungalower har hotellet godt med plass for alle besøkende. Du kan blant annet nyte en ettermiddag i solen på din private balkong, private svømmebasseng eller ved bassengbaren. Rundt om på tomten er det også en rekke hager og restauranter som tilbyr tilstrekkelig med plass for hele familien å boltre seg på.

3. Grand Velas Los Cabos, Mexico

Legger du turen til Mexico bør du absolutt vurdere Grand Velas. Dette luksushotellet er omtalt som det absolutt beste i området og kan tilby luksus i strandsonen. Grand Velas har også hele tre forskjellige evighets-bassenger og en rekke aktiviteter for både barn og ungdom. Et bredt utvalg med utflukter å velge mellom gjør at hele familien vil finne spennende aktiviteter å utforske mellom timer i bassenget og solsteiken.

En spennende fordel Mexico kan tilby sammenlignet med USA er at de har et langt mildere spillreglement. Dette gjør at du kan nyte spillautomater på mobilen mens du dupper i bassenget eller nyter late ettermiddager i solen. Dette gjør det også mulig å spille dine favoritt nettkasinoer fra Norge når du er på ferie i Mexico. Myndighetene i Mexico har kommet langt når det gjelder regulering av landets spillmarked, dette gjør at iGaming generelt er lovlig og du kan finne et bredt utvalg sammenlignet med f.eks. land som USA og Norge.

4. Lux* Belle Mare, Mauritius

Ønsker du luksuriøs design og tropiske netter vil Lux* Belle Mare på Mauritius være et ypperlig alternativ. Den anerkjente interiørdesigneren Kelly Hoppen har utformet rommene og hvert rom tilbyr en unik stil og rikelig med sol. Dette er virkelig en oase for deg som ønsker å hoppe ut av sengen hver morgen til en magisk soloppgang og oppleve den unike energien Mauritius har å tilby sine besøkende.

5. Le Blanc Spa & Resort Cancun, Mexico

Dersom du ønsker å ta din bedre halvdel med på et lukseriøst all-inclusive kan Le Blanc være et godt alternativ. Dette hotellet er kun for voksne og du kan derfor nyte rolige dager på stranden eller spennende aktiviteter. Hotellet kan blant annet friste med delfinsvømming, turer til Maya-landsbyer, ubegrensede runder med golf og 24-timers roomservice. Cancun som er kjent for varmt vær og nydelige strender kan derfor raskt bli en feriedestinasjon du velger å komme tilbake til gang på gang, så ikke bli overrasket om du ender opp på Le Blanc hver gang du setter turen til Mexico.

Kort fortalt

Når det gjelder all-inclusive hoteller er det noen som skiller seg klart fra resten. Et slikt tilbud skal være moro for hele familien og det er viktig at hotellet har et rikt tilbud av aktiviteter, samtidig som det tilbyr en absolutt stressfri opplevelse for alle. Alt fra luksuriøse buffeter til fantastiske opplevelser er noe av magien et all-inclusive hotell skal kunne tilby gjestene sine.