Berlin-Reise til Berlin

På en reise til Berlin kan du oppleve den dynamiske storbyen, for her foregår det noe året rundt. Du kan for eksempel delta i maraton i september, eller oppleve tradisjonell tysk mat og øl til oktoberfest; eller bare nyte alt det annet Berlin byr på.

Opplevelser på en reise til Berlin

Når man reiser til Berlin, kan man oppleve mange forskjellige begivenheter i løpet av året. Den mest berømte begivenheten er nok Love-paraden. Denne verdensberømte technofestivalen blir avholdt den annen søndag i juli måned, og her møtes technoelskere fra hele verden og danser i Berlins gater til taktfast technomusikk. I mai foregår det et interessant karneval i Kreuzbergkvarteret i Berlin. Her blir den kulturelle diversiteten Berlin feiret byr på. Den står på i tre dager, hvor man i gatene kan oppleve sang, dans og forskjellige kulturelle aktiviteter. Sommeren er høysesong for festivaler, messer og andre friluftsaktivityer, men det er også et stort tilbud av spennende begivenheter om vinteren. Reiser man til Berlin i løpet av høsten og vinteren kan man, blant annet, oppleve julemarkedene i Berlin, løpe maraton gjennom byen i september, eller delta i oktoberfesten. En oktoberfest i Berlin er en opplevelse, men den er likevel ikke så ekstravagant som oktoberfestivalen i Bayern. Det foregår noe hele tiden i Berlin, og derfor kan det bli anbefalt å holde seg orientert om kommende begivenheter på internett eller gjennom likt hotell eller reisebyrå.

Museer i Berlin

I Berlin finnes det et hav av verdensberømte museer. Zeughaus-museet, beliggende i Unter Den Linden fordelt, er Tysklands historiske museum. Her kan man oppleve kunst og gjenstander fra forskjellige tidsperioder i Tysklands historie, blant annet, kan man se et portrettmaleri av Martin Luther og en fangedrakt fra en av konsentrasjonsleirene. På Kunstgewerbemuseum på Matth?ikirchplatz kan man betrakte håndverk og brukskunst, både moderne håndverk og håndverk, som stammer helt tilbake fra middelalderen. Er man på museumstur i Berlin skal man ikke fravelge Gem?ldegalerie, for her finner man en stor samling av kvalitetsmaleri fra de forskjellige Europæiske skolerer innenfor malerkunsten. På en reise til Berlin skal enhver kunst- og historieelsker selvfølgelig besøke museumsjøen, hvor man kan besøke forskjellige museer, eller bare betrakte de historiske bygningene. Slik kan man fortsette, for det er bare en brøkdel av hva Berlin byr på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.