Aveny Q i Noel Coward Theatre – London

Noel Coward Theatre
St Martin’s Lane
London
WC2N 4AA

“Pågående, vulgær, iblant likefrem obskøn, men jeg elsket hvert minutt” Sunday Times.

“En uhyrlig morsom musikal for iPod-generasjonen. Kryss Sesame Street med Muppet Show, gjør stykket forbudt for barn, og legg til en advarsel fra helsemyndighetene om at for mye latter kan gi deg sidesting, og du får Aveny Q, ET STYKKE MAN BARE MÅ SE” Radio 2.

Siden premieren for et år siden har kultfunnet Aveny Q spilt for et uhyre entusiastisk publikum og mottatte stående ovasjoner, og det har vist seg å være sterkt vanedannende med legionen dets av fans, som vender tilbake for å se det igjen og igjen!

Showet foregår i en mytisk NYC kvartal, som er bebodd av en samling inntagende raringer; skjøre Christmas Eve og hennes ulykkelige husbond Brian og marionetter: slurvet Nicky, innesluttet Rot, den fortapte sjelen Princeton, elskovssyke Kate, pornookkuperte Trekkie Monster og Bimboagtige Lucy The Slut!

De banner som sjømenn, deltar i kinky marionettcoituser og gir til og med verdifull og/eller absurd livsvisdom fra seg. Disse folkene ville ikke føle seg hjemme på Sesame Street – de ville ikke engang være velkomne på Sesame Street.

Det ville være en bjørnetjeneste å kalle det et marionettshow, Sesame Street for voksenene er heller ikke riktig. Det er ingen lett måte å beskrive Aveny Q på, annen enn at det er det mest lodne og ett av de artigste showene, du noensinne vil få se.

Aveny Q inneholder scener, som kan være uegnede for barn under12 år. Barn under 5 år har ikke adgang.

Men det er ganske sikkert at hvis du er en voksen med en god humoristisk sans, kan Aveny Q være like noe for deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.