Andre

Her finner du lenker til og opplysninger om andre reiserelaterte nettsteder. Norge har et stort utbud av reise relaterte nettsteder og du finner de beste her.
Reise over hele verden

For alle som liker å reise på ferie verden rundt. Info om reising til hele verden. Les om forskjellige reisemåter, hoteller, opphold, visa, lokaltransport og masse annet nyttig. Du kan søke etter artikler og lese artikler, både historiske og aktuelle. Siden har et fokus på storbyer og storbytips. Du kan handle flybilletter og andre billetter samt reservere hotellrom og overnatting. Lister over hvilke destinasjoner denne sommeren er booket mest akkurat nå. Også info om uvanlige reisemål som Afrika og andre mere utilgjengelige steder.

Bokhandlere, aviser og internett oversvømmes daglig av bøker, artikler og reklame om reiser og ferier. For noen kan det rett og slett bli vanskelig å finne frem i alt kaoset. Hos reiseartikler.no prøver de å samle sammen all de reisetips de finner og organiserer de slik at du kan dra nytte av det. De kombinerer profesjonelle reiseartikler fra aviser og bøker med bilder og video fra reelle turister som har vært der. Noen reisetips produserer de også selv.

Hotell må man ha når man skal ut å reise. På http://billighotell.no/ kan du søke etter hoteller som passer for deg.

Reiseartikler.no ble lansert i mars 2009 med noen få artikler men de jobber kontinuerlig med å legge inn reiseartikler, turistvideoer, tips og råd til deg som skal på ferie.
Paristips her

I spania kan man leie billig hus for tiden. Flere tusen feriehus og leiligheter til leie for hele familien i Spania hos en spansk  feriehusformidler – leiligheter, feriehus og luksusvillaer over hele Spania: http://www.feriebolig-spania.no

Gran Canaria er et populært reisemål, selv etter så mange år på nordmenns reiselister. Du får info om øya her: https://www.grancanaria.blog/

Spania har vært et populært reisemål for nordmenn i lange tider, og Spaniareiser er fortsatt populært den dag i dag etter at de første charterflyene begynte å gå for over 50 år siden. Skal du på en feriereise til Spania, så gir nettsiden Spaniareise.com deg tipsene. Du finner informasjon om leiebil, hoteller, attraksjoner og mye mer. De heteste feriemålene i Spania er alle omtalt på nettsiden http://spaniareise.com

Hva med ferie i Kina? les litt om Kina her, og kinesisk mat her.

På Paristips vil du finne de beste tipsene fra Paris. Hvordan du kommer deg til denne fantastiske byen, tips om gode hotell, attraksjoner du burde få med deg og mye mer. Ønsker dere å se mer av Frankrike eller bare komme dere lettere frem i Paris? Les om å leie en bil! En klassisk og romantisk aktivitet som alltid har eksistert er å invitere med på picnic. Det trenger ikke være avansert, men er været godt så finnes det få andre byer enn Paris som passer picnickurven bedre, les hvordan her. Er Paris i seg selv nok for eventyrlysten så kan dere prøve å være kongelige for ett døgn ved å overnatte på det romantiske slottet “Chateau d’Esclimont”. Slottet befinner seg 45 minutter utenfor Paris og tilbyr rom fra 2000 kr natta. Les mere om det her.

Om Thailand
Thailand er et billig land å feriere i sammenlignet med mange andre ferieland som Nordmenn drar til. Ikke bare er vanlige attraksjoner, mat og drikke billig, men andre tjenester som både faller inn under velvære og helse er betydelig billigere enn i Norge. Les mere om dette flotte landet her. Thai Magasinet er din beste ferie og fritidsdestinasjon på nett som omhandler thailand. På thai magasinet vil du finne både god informasjon om de fleste plassene i thailand i tillegg til gode tilbud og reiseskildringer fra forskjellige plasser i thailand. Ofte er det veldig kjedelig å lese om tørre fakta fra et land, hvor mange innbyggere som bor der og hvilket klima det er i landet. Veldig ofte enten vet du dette på forhånd, eller du har overhodet ikke interesse av det som er ramset opp på slike sider. Les mere enn fakta her.

Overnatting i Norge
Hvor overnatter man i Norge? Sjekk her.

www.Ferieboligen.no
Finn ut hva slags feriebolig som er riktig for deg. En gruppe norske boligeiere som har etablert seg i Villa Belek Resort, Belek, Tyrkia.

www.DinGolfreise.no
Golfreiser er i skuddet. Mennesker reiser verden rundt for å finne den perfekte golfbane. Det finnes mange arangører av golfreiser. Her er en av dem.

www.drp.no
Tilbyr et skreddersydd turprogram etter deres behov hvor vi har ordnet alt fra a-å. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging av deres tur og kommer med forslag til innhold og aktiviteter

www.Rentingavilla.com
Engelsk nettsted med tema å leie villa i Villa Belek Resort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.