Alabama – verdt et besøk

Alabama tiltrekker en rekke av turister fra alle samfunnslag. Alabama er en stor stat som tilbyr en rekke attraksjoner til turister. En av de vakreste av Alabamas turistattraksjoner er Gulf Shores, den tiltrekker folk som ønsker å tilbringe en minneverdige ferie i Alabama. Alabama er ikke bare et attraktivt og vakkert sted, men også en oversiktelig sted.

Strand i Alabama

Strand i Alabama

Staten er det perfekte feriemålet for alle dem som ser frem til en budsjettvennlig ferie. Fra utrolig vakre hvite sandstrender til vidunderlige shoppingsteder, staten har alt. Stedet tiltaler folk i alle aldrer og alle eventyrelskere som er interessert i jakt, golf, fiskeri, vandreturer, trekking, camping, etc.

En kuriositet: Unntatt fra de interesserte er kanskje de som selger dildoer og erotiske hjelpemidler, det er nemlig forbudt i Alabama å selge sexhjelpemidler. Og det selv om sexkulturen i Alabama er sterk, casinoenes prostituerte trekke mange mannfolk til staten for å spille samt få seg en “erotisk” opplevelse.

Alabama, Heart of Dixie, er et sted som er populær for sin kultur, kulturarv og historiske steder. Alabamas severdigheter omfatter kule steder for surfing dypt under vannoverflaten til det meget tekniske Space and Rocket Center. Staten har også mye å tilby til en shopaholic. Det er store kjøpesentre som er komplette underholdningssentere med butikker og restauranter.

Klassisk landhandel

Klassisk landhandel

Noen av de mest populære attraksjonene i Alabama er Battleship Memorial Park; Ave Maria Grotto, Birmingham Kunstmuseum, Bellingrath Gardens and Home, og DeSoto Caverns Park. Andre steder verdt å besøke, er International Motorsports Hall of Fame Museum; Early Works Museum Complex, Sivil Rights Minnesmerker; Noccalulua Falls Park, Robert Trent Jones Golf Trail og US Space and Rocket Center, etc.

Hvis du planlegger å være i Alabama og leter etter noen av de beste av alabamas turistattraksjoner  så vil din beste online ressurs for denne type informasjon være Visitingmontgomery, som tilbyr detaljerte opplysninger om staten og ting å gjøre der. Det er en hjemmeside som tilbyr nyheter, siste oppdateringer, og tidsplaner for arrangementer omkring det som skjer i Montgomery. Du kan få fullstendige opplysninger om steder å bo, steder å besøke, steder å spise, og shoppe rundt.