4 anbefalte hoteller i Bodø

Hvert eneste år opplever Bodø en økning i antall turister som strømmer til byen, først og fremst i sommermånedene. Enten det er i form av cruiseturister eller tyske bobilturister, så er det mye å oppleve i den naturskjønne byen. Vi viser deg hvor du bor best i sentrum av Bodø. Hotellene kan du bestille direkte via hotellenes hjemmesider eller du kan prøve Expedia eller Hotell Bodø.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Ønsker du å bo sentralt i Bodø, i det som er et av byens eldste hoteller, så velger du Clarion Collection Hotel Grand Bodø. Det ligger i nabobygget til Glasshuset, som er byens gågate innbygd i glass på grunn av det noe vanskelige været som ofte preger byen. Dette er et moderne men samtidig enkelt hotell, som man først og fremst velger for den sentrale beliggenheten. Bor du her trenger du ikke annet enn føttene dine for å oppleve sentrum av Bodø by!

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotell Nordlys

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys er et av de største sentrumshotellene i byen, som med nesten 150 rom er et utmerket oppholdssted for både turister og forretningsreisende. Hotellet har en sentral beliggenhet omtrent 150 meter fra hjertet av byen, og har småbåthavna som nærmeste nabo. De fleste rommene gir følgelig en flott utsikt over sjøen. I første etasje finnes dessuten Egon Restaurant, som byr på god mat til alle døgnets tider.

Radisson Blu Hotel Bodø

Et av de eldste hotellene i Bodø er Radisson Blu Hotel Bodø, og spør du lokalbefolkningen vil de fleste nok kjenne dette som SAS-hotellet. Det er et svært populært forretningshotell, og i mange år har de fleste «kjendiser» lagt oppholdet sitt her, men hotellet vil nok nå oppleve konkurranse fra nye Scandic Havet. Det er et høystandards-hotell som ligger vegg i vegg med det nye kulturkvartalet i byen, og som blant annet har bowlinghall, asiatisk restaurant og frisør i byggets første etasje.

Scandic Havet

Scandic Havet er Bodøs nyeste hotell, og det hadde åpning så sent som sommeren 2014. Det er følgelig et svært moderne hotell med høyst moderne og lekker standard på rommene. Her bor du dessuten med byens absolutt beste utsikt, da hotellet ligger helt ved havgapet. I øverste etasje finnes dessuten en lekker restaurant med panoramautsikt over byen. Hotellet er også det største konferansehotellet i Bodø med en kapasitet på inntil 1000 personer!