Øst-Europa reiser

I Øst-Europa reiser man for å oppleve land, som under kommunismens jerngrep var fastlåst i utvikling og framskritt, men som nå blomstrer og er ved å komme med fram. Mange av disse landene ble tatt i opp EU D. 1. mai 2004.

Med Øst-Europa reiser kan man bl.a. komme til Polen. Polen har en svært interessant historie og landet har de siste 15 årene gjennomgått en rivende utvikling; fra å være et østblokkland under Den kalde Krig til det nåværende medlemskapet av EU. Den polske regjeringen satset på forskjellige privatiseringsprogram, økonomiske reformer og på en forbedring av investeringsklimaet for utenlandske investorer, og hel denne grunnleggende samfunnsendringen har vært med til at Polens utvikling gjennom de siste 15 årene er gått enormt sterkt. I byene er folk med på det siste nyet og et vell av restauranter med internasjonalt islett er skutt opp i gatebildet. Musikk og kunst har alltid vært Polens varemerke, så hvis du befinner deg i Polen i Øst-Europa er det mulighet for fantastiske kulturelle og historiske opplevelser.

Med Øst-Europa reiser er opplevelsene i sentrum

I Øst-Europa kan man bl.a. også besøke Ungarn, som med hovedstaden Budapest i sentrum er blitt et svært populært turistmål. Ungarn har lenge vært kjent som et svært billig land å være på ferie i men turismens voldsomme tok inn har etter hvert satt preget sitt på prisnivået. Ungarns medlemskap av EU har også vært medvirkende til å sette prisene i luften. Men ta ikke feil; Ungarn er fremdeles et forholdsvis billig land å holde ferie i. Områdene nær Balaton-sjøen er svært populære, og her er det mange campingplasser, som særlig henvender seg til unge, som har lyst til å feste natta lang. Med Øst-Europa reiser er det tilbud til enhver smak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.